fredag 25 oktober 2013

Stylingreportage

Har varit en lite hektisk dag idag även om den började redan vid 7.00 i morse med frukostmingel. Alltid lika trevligt med Shecreatives. Sen skulle jag haft ett stylinguppdrag med en kund men hon blev sjuk så min vän Therese fick rycka in eftersom en tidning skulle göra ett reportage om detta.

Det gick jättebra ändå och jag hoppas reportern fick till all fakta, måste be henne skicka ett utdrag innan det publiceras. Känns som om min mun gick i ett, lätt att det kan bli någon missuppfattning.

Provade denna coola klänning på Therese. Visst är hon grymt snygg?


2 kommentarer:

  1. Det låter som att du har ett riktigt roligt jobb! Hoppas att du får en trevlig helg! :)

    sv: Ja, jag håller med dig. :) Hela Granada kändes som en stad full av mystik och kultur så på något vis så passade det in där.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...