måndag 25 november 2013

Aldrig ledig

Det sägs att man som egenföretagare varken kan vara sjuk eller ledig, speciellt inte om man är liten då så klart. Som anställd kan det ju också vara mycket att göra innan en semester men blir alltid känsligt när man har en egen liten verksamhet.

Det är väldigt mycket man ska tänka på om man ska iväg. Jag har till exempel leveranser som kommer hem till kunder som jag måste be någon annan hämta ut med mitt körkort. Jag har lite saker som jag måste få iväg med posten idag. Jag hade som krav att hotellrummet måste ha Wifi, det är rätt sjukt att det liksom kommer som prio 1. Mycket går ju att lösa från distans så länge man har telefon och internetuppkoppling. Svåra är just med leveranser...

På tal om mycket arbete! Här är lite tips på övningar för er som sitter mycket vid datorn. Jag är själv väldigt spänd i axlar, rygg och nacke.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...