fredag 1 november 2013

Festklädsel för jul och nyår

Sitter och jobbar med mitt föreläsningsmaterial inför kursen med Festklädsel för jul och nyår på Medborgarskolan.
Kollar på festklänningar hos Zalando för lite inspiration. Som jag har sagt förut har de verkligen ett enormt utbud. Jag blir själv sugen på att shoppa lite inför helgerna, även om det är ett bra tag kvar så går tiden väldigt fort.
Här fastnade jag för den vackra dekoren som helt klart gör klänningen. Gillar också att det är ljusare upptill och mörkare nertill då ju som ni vet min byst är liten och höfterna breda. I övrigt är denna modell lite för söt för min stil.
Jag fastnad för denna på grund av modellen som helt är min stil. Dessutom är svart och guld så effektfullt ihop. Ger verkligen en lyxkänsla. Även om guld inte riktigt är min färg. Den är varm medans min hudtyp är kall.
Jag fastnade lite för kombinationen av den festliga överdelen och den enkla underdelen. Som ni vet gillar jag att kombinera kontraster. Kjolen är precis min färg och även om toppen är svart så har den paljetter som bygger kring området där jag är som minst.
Finns ganska mycket att säga om festklädsel faktiskt, mer än man kan tro. Jag hoppas ni kommer och lyssnar på mig!

1 kommentar:

  1. Så vacker den första är! Ska börja leta klänning inför vårens bal! Ska bli så roligt!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...