onsdag 6 november 2013

Hjälp med namn!

Det är alltid svårt att komma på namn! Jag tänker på företag/projekt men kan tänka mig att det är lika svårt till människor. Det är något man alltid bär med sig och något som används ofta. Dessutom är det inte så väldigt bra att byta. Jag vet folk som bytt förnamn och det är alltid lite förvirrande, företagsnamn är inte heller särskilt bra. Man bygger ju ofta upp ett varumärke kring ett namn. Jag bytte ju själv namn här på bloggen men StylingAnna har jag ändå byggt upp också så detta kändes mer logiskt.

Nu klurar jag på namn på det nätverk som jag och en tjej kommer att starta upp här i Jönköping. Det är ett modenätverk för alla som är intresserade av mode, skönhet och livsstil. Tanken är att man ska träffas och umgås kring med fokus på dessa ämnen. Kommer exempelvis åka iväg på event tillsammans.

Så är det ju det här med namn! Vill ha något fränt, något modernt, något som inte redan är uttjatat osv. Tips är välkomna! ;-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...