lördag 9 november 2013

Kontoret blir salong

När jag utfört mina stylingtjänster tidigare så har jag antingen varit hemma hos kunden eller ute på en salong. Vid personlig shopping så är man ju så klart ute i butiker men vid färg och stilrådgivning behöver man inte vara det, man kan inte vara det heller eftersom man då är i vägen plus att kunden kanske känner sig lite för exponerad.

Det är inte alla kunder som vill att man kommer hem så måste ha ett alternativ. Jag har känt att det varit lite svårt att hitta något bra samarbete, man blir för beroende av andra.
Så nya tanken nu är att jag är på kontoret, som ligger i centrala Jönköping och gör om det till salong. Det har funkat jättebra både igår och idag. Har blivit en mysig och personlig stämning.Färgrådgivning på kund igår:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...