torsdag 7 november 2013

Perfekta bikinin

Är det något som jag haft svårt med hela mitt liv så är det bikini. Jag har inga större problem med att känna mig bekväm och snygg i underkläder men bikini, varför är det så svårt? Material och det extra resåret som klämmer åt runt höfterna antar jag. Bikiniöverdelen är ofta också ganska svår om man har liten byst, antingen glipar det eller så är det någon sladdrig variant som gör att den delen nästan ser obefintlig ut.

Jag har ingen alls hemma nu som jag är nöjd med och nu åker jag utomlands om 3 veckor. Jag vill ju egentligen prova men känns svårt att hitta något i butik vid den här årstiden. Utbudet på internet är fortfarande förvånatsvis stort, även om det saknas många storlekar på favoriterna.

Till slut klickade jag hem denna och håller tummarna att den passar.


Den ska lyfta och forma, vilket kan behövas. Dessutom tror jag den är riktigt läcker ihop med jeansshorts och lite vita lädersmycken.

Köpte faktiskt också den upp och nervikbara underdelen. Jag skäms inte direkt för magen men tycker att det var en fin detalj.


1 kommentar:

  1. Sv: Tack :) och jag håller med dig.. att köpa nya bikinis är hopplöst! Alltid något som sitter fel :(

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...