söndag 24 november 2013

Planer för våren


Eftersom jag åker till Teneriffa på tisdag så kommer jag inte prata så mycket om vad som händer i veckan, förutom att jag så klart vill pusha för att eventet jag anordnar för salongen i Stockholm är på torsdag. Jag kommer alltså inte själv delta på den men det har aldrig heller direkt varit tanken. Jag har hjälpt dem med idéer, marknadsföring och projektledning inför eventet. Resten sköter de själva.

Jag tänkte prata lite mer om mina planer för våren:

  • Kommer dra igång med vårat modenätverk, ska bli väldigt kul
  • Kommer att anordna ett event som jag tror blir riktigt bra
  • Har ett flertal kurser på Medborgarskolan inklusive ett "Gör om mig"-program
  • Komma igång med den unika idé som jag haft länge, handlar om styling kan jag säga. Det är ett stort projekt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...