tisdag 5 november 2013

Tema Mode

En månad är verkligen ingenting. Jag skriver ju för Smile Magazine och har deadline 18:e varje månad. Tycker man knappt hunnit släppa den gamla artikeln förrän det är dags för en ny. Det är olika teman i de olika numren och denna gång är det faktiskt mode som är temat.

Jag tycker att det kändes svårt. Det är lättare om jag har tema business eller hälsa, då kan jag fokusera på det men när temat blev så här brett för mig så kan jag ju inte välja vad jag ska skriva om.

Jag funderar på en serie hur man hittar sin stil. Det går att säga ganska mycket om det. Tänkte att jag kunde passa på att damma av artikeln om vintage som jag började med för ett tag sedan. Den kan nog passa in.1 kommentar:

  1. sv: ja det tycker jag inte heller är så kul. Men mycket beror också på vart man bor. Snön här uppe är helt annorlunda från snön nere i söder!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...