söndag 22 december 2013

Begränsa fyrverkerier!

Jag har faktiskt aldrig förstått mig på smällare och fyrverkerier. Visst det är fint! Men att något är fint och tradition kan väl inte vara ursäkt för alla de djur som skräms till döds eller får stor ångest. Och alla de människor som skadas (finns ju även de som har dött). Sen andra saker som brandrisk och miljöförstörelse. Jag kan inte heller begripa att det kan vara värt att bokstavligen bränna upp pengar, eftersom dessa ändå kostar en slant.

Vill uppmana er till att skriva under denna namninsamling som begränsar användandet: skrivunder.com/fyrverkeribegransningar

Jag vill inte verka som en surtant här, är det någon som gillar att ha kul och göra knäppa grejer så är det jag men fyrverkerier känns bara så onödigt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...