onsdag 11 december 2013

Hårinspiration

Är det något jag inte är någon större expert på så är det hår. Jag älskar ju så klart kläder och även makeup men hår är jag dålig på. Till vardags blir det antingen vanligt nedsläppt, en enkel fläta på sidan eller hästsvans. Till fest blir det lockigt nedsläppt, uppsatt med lite hårnålar eller något åt det hållet.

Vore kul att prova något nytt!

Samlar lite inspiration på www.weheartit.com

Bildkälla
Bildkälla
Bildkälla
Bildkälla
Märker att jag fastnade mycket på flätor. Min favorit är någon den tredje. Ganska enkel och så där lagom slarvig. Den första är lite rolig också. Vad är er favorit?

5 kommentarer:

 1. Hej! nu har jag kört igång dagens blogg! skulle vara jätte kul om du vill vara med! :) kram! http://annsoh.blogg.se/2013/december/anmal-dig-till-dagens-blogg.html#comment

  SvaraRadera
 2. Åh så fina frisyrer! Speciellt den första och andra :)

  SvaraRadera
 3. För mig är det den bästa eftersom jag lätt får torr hy med rodndad och lätt utslag, är känslig mot smink så denna som hjälper rödhet, rodnad och känslig hy som lätt reagerar på annat, gör att i alla fall min hud känns som en barnrumpa :)

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag har min allra första advents kalender på bloggen! Passa på och var med i lucka 9 och 11, en lucka varannan dag:
  http://fashionjoint.se/2013/december/lucka-9-persunmall.html#comment
  http://fashionjoint.se/2013/december/lucka-11-my-by-molly-sanden.html#comment
  / Fashionjoint.se

  SvaraRadera
 5. Tack! Åh vad fina, själv är jag näst intill värdelös på flätteknik!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...