tisdag 10 december 2013

Het ringtrend

Jag har tidigare pratat om den heta trenden med många ringar men har själv inte kommit dit. Hittade nu en sida med ett kit för 29:- Helt klart värt att prova (jag menar det är en sådan trend man kanske lätt tröttnar på). Köpte guldpläterade eftersom jag har min förlovningsring i guld. Egentligen föredrar jag hellre silverfärgade metaller så kommer byta ut den ringen mot vitt guld så småningom men till dess vill jag inte blanda på samma hand.

Däremot tycker jag det kan vara snyggt att blanda med svart, så blev ett par sådana också.I övrigt tycker jag inte egentligen det är någon jätte tabu att blanda metaller, det är mer en smak sak.

Smyckena är härifrån: www.jfr.se

6 kommentarer:

 1. Riktigt snygga ringar!!=)

  Sv: Åh ja visst är dem, fast de är inte min smak av klänning, men blogg om de för det var så otroligt fina! och billiga dessutom!=) kramar

  SvaraRadera
 2. det är ingen trend jag kommer haka på, men det är fint på vissa! :)

  SvaraRadera
 3. Tycker det kan vara fint med flera smala ringar sådär, så tack för tipset ska kolla in sidan och se om jag hittar något! :)

  SvaraRadera
 4. Jag älskar ringar, tycker det kan göra en hel outfit! :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...