torsdag 12 december 2013

Nyårsinspiration

Har gjort ett litet kollage med nyårsinspiration. Jag har faktiskt ingen aning vad jag ska ha på mig än, har inte hunnit tänka på det.. Något som är kul med nyår tycker jag är att man kan gå all-in. Det finns knappt något som heter "för mycket". Har fokuserat på svart, silver, guld och glitter här, det är så klart det som är populärast.

Det är inte tänkt att allt ska matcha nedan utan det är enbart för inspiration.


Läs mer om var plaggen/accessoarerna kommer ifrån och var gärna med och diskutera i modeforumet.

1 kommentar:

  1. ÅHHHH vad vackert:) din blogg är så söt och mys.

    Om du vill se en Underbar webshop överfull med classy inredning...kolla då in min blogg idag:)

    Ha en härlig adventshelg

    LOVE Maria at inredningsvis - Swedish decor, food, and fashion

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...