torsdag 5 december 2013

Parfymlära

När jag beställde hem lite sminkprodukter från LR till kunder så passade jag även på att beställa en Starbox med parfymprover. Parfymer är väldigt kul! Ni vet ju att jag har jobbat som doftambassadör på Kicks ett antal gånger.


Men visste ni att parfym och färglära hänger ihop? Precis som färg och stil gör och även kroppsform och stil. Jag till exempel är typisk ursvensk med blek hy, råttfärgat hår och gråblå ögon. Jag klär allra bäst i ljusa mättade färger alá pastell. Som parfym bör jag ha lätta blommiga dofter medans de som är mörkare och klarar starka färger kan ha mer tunga orientaliska dofter.

Något annat som är bra med just dessa dofter är att samtliga är Eau de Parfum. Vilket innebär att det är mer parfym än in exempelvis Eau de Toilette och därmed så klart bättre kvalité.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...