söndag 29 december 2013

Silversneakers på gala

Nu har jag fixat biljett till Jönköpingsgalan! Jag var lite osäker först eftersom jag fortfarande kommer att ha gips och kryckor då. Men vill verkligen inte missa denna tillställning, en möjlighet för bra kontakter.

Det stora problemet är ju bara vad jag ska ha på mig. Jag funderar på lite kraftigare svarta strumpbyxor som jag klipper av och stoppar ner i gipset för att sedan trä en svart strumpa i lite större storlek över. Sen blir det kort klänning, vill inte riskera att snubbla eller trassla in kryckorna i en långklänning. (Var gärna med och diskutera hur man klär sig bäst med gips i forumet)

På den friska foten blir det så klart sneakers. Funderade först på mina Converse men tyckte inte riktigt att det skulle matcha så blev väldigt glad när jag hittade dessa silverfärgade hos Nelly.


Matchar min väska perfekt och blir lite roligare när det är en sådan festlig tillställning.

1 kommentar:

  1. Jättefina skor, det kommer bli fint till en kort klänning. :) Är en ny läsare på din blogg så jag har inte riktigt hängt med. Vad har du gjort med benet?

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...