fredag 20 december 2013

Stylingrum

Jag har ju pratat om att göra filmer ett tag och nu senast stylingfilmer. Anledningen till att det inte blir av är att det oftast är lite bökigt, tar tid, man ska ha någonstans att vara, okej ljus, stativ eller någon som filmar osv osv. Blir alltså ett rätt stort projekt av det.

Nu kom jag på idén om att göra om ett av rummen vi har på övervåningen till stylingrum. Ni som har hängt med länge vet att jag först hade rummet som walk-in-closet men att jag sedan gjorde om det till lager/packrum när jag startade webshopen. Nu är ju inte den heller kvar så då tänkte jag återigen ha lite walk-in-closet men ha som fokus på att kunna spela in film, så alltså alltid ha bra ljus och stativ reggat.

Så här såg det ut förut:


Ska ta tag i detta så fort jag har två fötter att gå på, lite lättare att fixa och greja då. Har gipset kvar till februari.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...