fredag 3 januari 2014

Bara kurviga har riktiga kroppar

En sak jag inte riktigt begriper är att det anses ok att trycka ner på dem som är smala. Jag såg en artikel där man listar kändisar med RIKTIGA kroppar. Det fick mig att tänka på de som säger att riktiga kvinnor har kurvor. Vad är de andra kvinnorna då? På låtsas? Varför kan vi inte bara komma överens att vi alla duger som vi är? Sen är det ju som vi alla vet inte hälsosamt att vara varken för smal eller för kraftig men det finns ingen som helst anledning till att någon behöver vara elak eller trycka ner någon annan.

Jag var själv väldigt smal i min uppväxt. Fick ofta höra hur sjukt smal jag var och folk frågade om jag hade anorexia. Jag blev riktigt trött på det, speciellt eftersom vikten inte vara något som jag någonsin tänkte på. Jag åt alltid det jag ville och tränade ingenting (vilket ju inte är direkt bra heller).

På tal om träning så är det också ganska roligt. Jag kom igång med träningen när jag blev lite äldre. Då kunde folk fråga varför jag tränade när jag redan var så smal. Träning för mig handlar om att må bra, att få mer energi och bli piggare. Att ta hand om min kropp helt enkelt.

Nu när jag närmar mig 30 kan jag inte längre äta vad jag vill utan att vågen springer iväg. Jag tycker personligen att kurvor är fint men jag säger inte att det är något fel med de kvinnorna som inte har det. Alla har sin charm!


2 kommentarer:

  1. Tycker det är så himla hemskt att man ska tryckas ner för hur man ser ut! Det är ju lika mycket åt båda hållen! Du får inte ha förmycket kurvor men du får heller inte vara smal för då tror folk att du har anorexia. Tycker det är så himla tråkigt att det är så! :/

    sv: tack så jättemycket!:) Kramisar♥

    SvaraRadera
  2. Så sant, det är så fel att det är helt "okej" att se ner på dom som är smala.. :/

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...