onsdag 22 januari 2014

Bli en del av mitt team!

Jag har lagt till en liten sida för makeup också, vilket ju är en viktig del i styling: www.stylinganna.se/p/makeup.html. Jag kan fixa en vardagsmakeup och festmakeup men kan även kombinera makeup med färgrådgivning eftersom det går lite hand i hand.

Jag anordnar också makeuppartyn! Perfekt för tjejkvällen!

Jag jobbar med LR Health & Beauty. De har ett stort sortiment av kvalitétsprodukter. Jag har använt flera av dem i många år och är väldigt nöjd.

Nu söker jag även folk som vill bli en del av mitt team. Det handlar inte bara om att vara konsulent för LR sälja makeup och skönhetsprodukter och få möjlighet till andra affärsmöjligheter utan även om att bli en del av mina projekt. Jag ger gratis styling och makeuputbildningar, man får möjlighet att följa med på event osv. Låter det intressant så hör av dig på anna@stylinganna.se. Fördel är om du bor runt Jönköping men det finns andra möjligheter också.

Man bör vara driven och ha intresse för mode och skönhet.
6 kommentarer:

 1. Åh, jag älskar allt som har med makeup och naglar att göra! Synd att jag inte bor närmare Jönköping! :(

  SvaraRadera
 2. hejsan!

  såg att du hade kommenterat påå min blogg, haha jag hade helt glömt bort att jag var medlem på det forumet! kul att bli påmind igen, så tack!

  jag håller fortfarande på att skapa kläder och kommer nog alltid göra, det är det jag vill jobba med när jag gått ut skolan!

  här är några saker jag gjort det senaste:PP :

  http://elinpk.blogg.se/2013/november/by-elinpk.html#comment
  http://elinpk.blogg.se/2013/april/wish-i-was-a-punkrocker-with-flowers-in-my-hair.html#comment

  kram! :)

  SvaraRadera
 3. Hej! nu har jag kört i gång dagens blogg! skulle vara jätte kul om du ville vara med, vem vet det kanske blir du som vinner o blir länkad inför alla mina läsare! ;) ny vinnare varje dag! http://annsoh.blogg.se/2014/january/dagens-blogg-avslutad-anmal-dig-igen-9.html#comment

  SvaraRadera
 4. Lät som en rolig grej, men det är lite för långt bort för mig.

  SV:
  Du kan ju alltid fråga journalisten om du kan få läsa, alternativt få artikeln uppläst för dig. Kan ibland vara svårt att få till på grund av tidsbrist. Men du kan ju fråga reportern vad han/hon skrivit om enbart faktaktabitarna och förtydliga om det blivit fel någonstans. Däremot är man inte skyldig som journalist att visa sitt material för intervjupersoner innan det publiceras, men alla journalister vill ju ha en god relation till de som intervjuas så en del gör det ändå.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...