måndag 6 januari 2014

Hälsoresa

Vill tipsa om Qoola Qvinnors hälsoresa till Kroatien i maj. Qoola Qvinnor är ett nätverk för drivna kvinnor, syftet är att synliggöra kvinnor som tagit steget till att förverkliga sina drömmar. Toppen tycker jag! Jag blev medlem i nätverket i slutet av året och har inte hunnit gå på någon träff än. De flesta är i Göteborg och Stockholm men de har även börjat med mindre event på andra orter.

De åker som sagt på konferensresa till sydligare breddgrader i vår. Föreläsningar med peppande inspiration och mycket annat kul. Ni kan läsa själva här!

Skulle gärna själv åkt men jag har redan en resa inbokad i vår och dessutom är jag lite orolig för hur jag ska hinna med allt som jag planerar för.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...