måndag 13 januari 2014

Klänningsjakt

Börjar snart få lite småpanik att jag inte hittar någon klänning till Jönköpingsgalan. Det är svårt att gå ut i butiker och prova nu med när jag har gipsat ben. Dessutom är ju utbudet mycket större på internet. Jag föll för denna klänning men vill ju ha en kort variant för att inte trassla in mig i kryckorna, dessutom vill jag helst inte ha svart.

Även om denna är grymt vacker just i svart!Märket är Forever Unique och hittas hos Nelly.

3 kommentarer:

  1. Fick ditt mail om att gå med i ditt nätverk på LinkedIn men jag är inte med där, bara så du inte undrar varför jag inte svarar eller så....
    Ha en bra dag
    //bara anna

    SvaraRadera
  2. Oh, vilken läcker klänning! :) Aw, så trist med brutet ben :C Hoppas att du hittar en bra klänning och krya på dej ^^

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...