onsdag 8 januari 2014

Ny dator

Har känt att det är lite frustrerande att släpa med sig datorn hem från kontoret varje dag. Blir extra krångligt om man ska iväg på något och behöver släpa på datorn ännu mer (om jag då inte har möjlighet att lämna den i bilen..)

Så bestämde mig för att köpa en ny dator som jag kan ha hemma. Jag har varit sugen på en Mac ett tag men har varit lite osäker eftersom jag aldrig har haft någon, det är ganska stor skillnad och eftersom jag är så osäker ville jag inte punga ut 10,000:-

Därför blev jag glad när jag hittade ett företag här i närheten som säljer beggade som är 1 år gamla. Så nu har jag beställt en sådan! Frågan är bara hur bra det är att ha en PC på kontoret och en Mac hemma....?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...