söndag 12 januari 2014

Smile, Event och Elle-galan


Veckorna har börjat gå fort igen... Nu är det bara två veckor tills jag blir av med gipset! Whiiee! En tråkig nyhet är att jag tyvärr var inne på sjukhuset förra veckan och upptäckte att jag har en blodpropp i benet. Den kan förhoppningsvis hållas i schack med hjälp av sprutor som jag får ta själv varje kväll i en månad. Dessutom har jag en liten infektion i ena operationssåret som inte vill läka så äter också antibiotika. En snabb uppdatering för er som undrar hur det går med den brutna foten alltså.

Jag hoppas kunna jobba på som vanligt nästa vecka, då tänkte jag fokusera på att:

  • Få iväg lite flyers till salonger som jag samarbetar med
  • Jobba vidare med planerna för det event jag tänkt ha längre fram i vår
  • Skriva en artikel för Smile Magazine, fortsätter nu med min serie om hur man hittar sin stil
  • Planera kring några gratisföreläsningar som jag tänkt ha, mer info kommer!
  • På onsdag ska jag träffa en gammal tjejkompis och lyssna på ett företag med hälsoprodukter, ska bli väldigt kul att träffa henne. Hon är en otroligt social, glad och positiv tjej.
  • På fredag ska jag kolla på Elle-galan live på nätet med några tjejkompisar

2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...