onsdag 15 januari 2014

Snart ägare till Prada

Jag har ju pratat en del om Members men Comprade är nästan bättre. Har mer roliga erbjudanden, nackdelen är att de släpper kampanjerna per dygn (tror jag) så gäller att vara vaken vid 00.00 för att haffa bästa fynden. Members släpper 12.00, då är de flesta vakna i alla fall.

Jag fastnade så klart för denna kampanj:


Många godbitar hade redan gått när jag vaknade men klickade hem den Prada ni ser på bilden.
Det stod mellan den och en YSL-clutch men ville ha en vardagsväska och jag har dåligt med svarta faktiskt. Älskar handtaget på denna, precis min stil!

Denna är secondhand men i utmärkt skick.

Jag rekommenderar starkt att bli medlem och göra coola fynd! Klicka här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...