söndag 5 januari 2014

Spännande förfrågan, event och portfolio


Nästa gång börjar det komma igång lite mer på allvar igen, jag tycker att det känns skönt. Jag ska själv också börja jobba även om jag är sjukskriven 5 veckor till. Jag blir av med gipset om 3 veckor men sen blir det att börja lära sig gå igen eftersom alla muskler förtvinar när man inte använder dem. Går ju att jobba ändå med bruten fot, även om allt blir lite jobbigare.

Nästa vecka tänkte jag fokusera på:

  • Ta reda på lite mer information om en spännande förfrågan som jag har fått
  • Ringa lite salonger angående samarbete
  • Börja jobba med eventet jag tänkte ha i vår, kolla om det ens är möjligt till att börja med
  • Planera kring mina kurser med Medborgarskolan
  • Göra lite ändringar i min portfolio
Har en hel del saker på min att-göra-lista inför våren. Får se vad jag hinner med nästa vecka...

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...