måndag 27 januari 2014

Svåraste med event

Det svåraste med event är nog att hitta en bra lokal, det är så många kriterier som måste uppfyllas. Den ska vara fräsch, den ska passa ändamålet, den ska ha bra läge osv och dessutom måste den ju ha ett rimligt pris.

Mitt tips är nog att helt enkelt googla runt och se vad man kan hitta. Plus att fråga andra, Twitter är exempelvis bra för sådana frågor.

Jag ska kolla på lite lokaler på onsdag. (Ett stort problem är dock att jag trodde att jag skulle kunna få använda min fot när jag blivit av med gipset men får tyvärr inte belasta den på ytterligare 3 veckor. Väldigt jobbigt att vara beroende av skjuts och kryckorna är jag rätt trött på..)


1 kommentar:

  1. sv: va? snö som är så mysigt :D fast det beror ju på vart man bor :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...