torsdag 13 februari 2014

Galen vår!

Ibland undrar jag om jag tar mig lite vatten över huvudet med alla mina projekt men allt är ju så kul så vill inte ta bort något. Dessutom funkar det väldigt bra och jag har inte haft några problem hittills. Jag måste själv säga att jag är väldigt bra att styra i mina projekt och hålla ordning på dem.

Det som är aktuellt nu:
 • Mina kurser på Medborgarskolan
 • Event som jag anordnar för salonger här i Jönköping, kommer att inträffa i april
 • Medverkan angående Fashion Days (Jönköpings svar på modevecka)
 • Håller på att starta mitt egna team med driftiga och modeintresserade tjejer
 • Modenätverket är i fullgång
 • Jobbar en hel del med Modekampanj och det nätverket
Saker på listan när min fot har läkt:
 • Stylingfilmer, är riktigt sugen på att spela in filmer nu
 • Erbjudande om stylingkvällar hemma hos folk
 • Dra igång mina stylingtjänster igen (har legat lite lågt pga foten)
Jag vågar knappt berätta att jag fick en sådan otroligt bra idé häromdagen. Det är ett unikt koncept som jag tror kan bli riktigt bra. Jag har en idé sen innan som jag också tror på. Dessa är två större projekt så jag avvaktar med dem, dels för att jag vill komma längre i de andra projekten först och dels för att jag verkligen vill fila på dem och få allt så bra som möjligt.

Bjuder på ett kollage med härliga vår/sommarbilder! :-)


1 kommentar:

 1. Låter som att du kommer ha en riktigt rolig och händelserik tid framöver :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...