fredag 14 februari 2014

Tips till bloggare!

Jag skulle vilja ge ett väldigt enkelt men bra bloggtips: Ange en mailadress! Jag har jobbat en del nu med bloggare. Allt från att jag bjöd in bloggare till bloggfesten för snart 2 år sedan till att jag jobbar som marknadsansvarig på Modekampanj och även söker bloggare för andra samarbeten. Det är väldigt många som inte har en mailadress angiven, knappt ens något namn. Man vill ju helst inte kontakta via kommentarsfältet.

Jag har själv fått mail via bloggen otroligt många gånger om både samarbeten, affärsmöjligheter och uppdrag. Jag har svårt att tro att någon bloggare inte vill ha sådana mail. Man kan ju skapa en mailadress ifall man inte vill ge ut sin vanliga. Jag kan ärligt säga att jag inte fått några direkt elaka eller konstiga mail heller och jag har ändå bloggat ett tag nu.

Blev lite nostalgisk nu, mitt första inlägg (bloggen hette ju Accessoera Mera då):


1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...