onsdag 19 februari 2014

Upplevelse = bra present

Jag måste skryta lite och säga att jag alltid har varit rätt bra på presenter. Exempelvis så köpte jag julklappar i riktigt god tid och hittade alltid saker som passade till personen. Tycker det är väldigt kul att ge! Senare år har det tyvärr blivit svårare pga tidsbrist. Blir att man panikköper något (inte lika kul!)

Något som jag tycker är en riktigt bra present är en upplevelse. Istället för att ge något till en person som de inte behöver och som bara blir liggandes någonstans så är en upplevelse något som man kommer att minnas länge och förmodligen har väldigt kul med.

Mina stylingtjänster är ett bra exempel, det är kul och något man har nytta av även i framtiden. Brukar säga att det är en investering för en person och så klart en bra present att ge bort. Har sålt väldigt mycket presentkort på sista tiden och fler ska det förhoppningsvis bli.

Nu när min pappa fyllde 60 så gav jag bort Mordgåta med middag. När jag var yngre så gillade jag och pappa att titta på thrillers och skräckfilmer. Lite som vår grej! Pappa är också väldigt smart och social, vilket gör att han gillar att tänka och umgås med andra människor. Denna middag blir då perfekt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...