torsdag 13 mars 2014

Felaktig analys

Idag har jag haft en kund som jag gjort färgrådgivning på. Fantastisk kvinna! Det är otroligt att man har sådana underbara kunder. Hon berättade att hon gjort en sådan här färgrådgivning tidigare och då fick ett annat resultat. Den stylisten hade varit väldigt osäker mellan det resultat som hon gav och det som jag nu gav istället. Så hon berättade att det inte kändes särskilt seriöst.

Jag är väldigt säker på det resultatet som jag gav, skulle kunna sätta mitt liv på det. Min stylistlärare berättade om att det finns många som utför felaktiga färgrådgivningar för att de inte har kunskapen. Väldigt trist tycker jag! Det ger oss andra dåligt rykte. Nöjd kund idag i alla fall som fick ett korrekt resultat och det är det allra viktigaste.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...