torsdag 6 mars 2014

Förbereda föreläsningar

Tiden springer iväg så galet fort! Fortare än vanligt tycker jag. Upptäckte att jag ju ska föreläsa på måndag, blev tillfrågad av ett nätverk här i stan tidigare i år. Föreläsningar heter "Klä sig rätt med StylingAnna"

Behöver fila lite på min presentation och fixa print på häften som jag använder till mina föreläsningar. Står lite information om mig och mina tjänster och det finns även utrymme för anteckningar. Jag hoppas ju att personen väljer att spara detta häfte när man själv skrivit i det, smart va? ;-)

Jag har också en kurs med Medborgarskolan näst nästa helg som jag bör förbereda också. Den handlar om färglära och jag hjälper till att hinna personens färger.

Hitta dina färger 16/3


1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...