måndag 31 mars 2014

Garderobsrensning hos kund

Igår var jag hemma hos en kund och gjorde en garderobsrensning. Hon har tidigare gjort stil och färgrådgivning som jag som vanligt rekommenderar. Blir mycket bättre resultat då, även om det går att göra utan.

Jag bad henne ta fram lite kläder i förväg, både sådana som hon gillar och sådana som hon inte gillar. Har man gjort stil och färgen först så kan jag på en gång se på de kläder hon inte gillar vad det beror på. Dessa stylingtjänster är verkligen en investering och man sparar pengar då man slipper göra felköp i framtiden.

Denna kund ska jag också shoppa med så vi skrev ner vad vi ska kolla efter för typ av plagg. Det är så klart den bästa kombinationen, först stil och färgrådgivning, sen garderobsrensning och sist shopping. Man gör då detta vid tre tillfällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...