lördag 29 mars 2014

Hur ser ditt företag ut?

Jag håller på att skapa ett litet nytt koncept i stylingen nu med fokus på företag som kunder. Jag vänder mig annars mestadels till privatpersoner eftersom jag brinner för att hjälpa vanliga människor att klä sig rätt utifrån deras förutsättningar vad gäller kroppsform, proportioner, stil och färg.

Som företag är oftast de anställda ansiktet utåt och de som syns. Hur viktigt är det inte då att de ger ett bra intryck? Jag har tidigare pratat om 55-38-7 regeln som innebär att när vi möter nya människor så baseras 55% av intrycket på hur vi ser ut och uppför oss, 38% på hur vi talar och endast 7% på vad det vi faktiskt säger.

Jag kommer dels att erbjuda hjälp med styling av personalen, alltså personlig rådgivning per individ men kommer också erbjuda föreläsning där jag pratar om hur viktig rätt styling är för ett bra intryck.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...