fredag 7 mars 2014

Nätstrumpor till vardags

Jag har sagt förut att jag tycker det är väldigt fint att ha dubbla strumpbyxor, ett par vanliga svarta och ett par nät. Det blir inte alls en så tacky-look som nätstrumpbyxor annars lätt kan ge, även om jag har kort kjol på mig. Sen matchar jag också med kavaj och Converse (enda skorna som funkar med min svullna fot) så det gör att det hela blir en helt ok jobboutfit.

Ni ser att mitt vänstra lår fortfarande är smalare än det andra, tar tid att bygga tillbaka musklerna.

2 kommentarer:

  1. Vilken smart idé med dubbla strumpbyxor! :)
    Sv: Tack så mycket!

    SvaraRadera
  2. Jag använder grovmaskiga nätstrumpor och brukar du ha bruna/hudfärgade under för att ge mer lyster. mvh/ Johan

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...