tisdag 11 mars 2014

Pressmeddelande Skönhetsevent

Detta pressmeddelande har precis gått ut till lokala medier:

Skönt skönhetsevent i Jönköping!


Styling & Event by Anna anordnar ett skönhetsevent i Jönköping. Ett antal välkända företag kommer att ställa ut och föreläsa om aktuella ämnen inom hår, hud, makeup och naglar. Lite som en minimässa men med mer fokus på gemenskap och personlighet. Inbjudan har gått iväg till ca 500 skönhetssalonger och andra yrkesverksamma inom branschen i och runt Jönköping.

För gästerna kommer det att handla om att kunna skapa kontakter, mingla med kollegor, samla mer kunskap och få tillgång till de senaste nyheterna.

Anna på Styling & Event by Anna berättar:
“Jag är utbildad stylist inom mode och utför olika uppdrag inom detta. Jag har på grund av det kontakter med flera salonger och tänkte att det kunde vara kul att samla alla. Eftersom mitt företag också anordnar event med fokus på just mode och skönhetsbranschen så var det perfekt att skapa ett större event av det hela”.

Eventet går av stapeln i slutet av april i en lokal i de centrala delarna av Jönköping. Kvällen kommer förutom föreläsningar och utställningar att bjuda på god mat, dryck och goodiebags.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anna Nilsson driver sedan ett tag tillbaka företaget Styling & Event by Anna som utför styling och eventuppdrag inom mode och skönhet. Hon har anordnat ett flertal event, exempelvis Jönköpings första bloggfest i maj 2012.

Kontakt: Anna Nilsson 0736177166 anna@stylinganna.se 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...