måndag 17 mars 2014

Vill du ha ditt egna stylingteam?

När jag började söka folk till mitt stylingteam så var det fokus på Jönköping och det beror ju så klart på att det är lättare att kunna träffas, det blir lättare att vara med på mina utbildningar och det blir lättare att kunna få låna produkter när man ska ut och sälja.

Men jag har fått en del ansökningar från andra orter och börjat fundera på om man skulle göra det hela ännu större. Att jag har en person på varje ort som jag personligen utbildar och som sedan på sikt har sitt egna team.

Att vara med i teamet innebär att man kommer att sälja makeup och hudvård. Det som är det riktigt unika är att man tar del av mina utbildningar inom styling, något som ingen annan erbjuder på detta sätt. Jag delar också med mig av mina kunskaper och erfarenheter kring försäljning och marknadsföring. Samt att vi jobbar som ett riktigt team, pushar och peppar varandra och hittar på roliga saker tillsammans, exempelvis åker iväg på modeveckan osv.
För de som är engagerade finns det också möjlighet att vara med vid mina styling och eventuppdrag.

Bor du på annan ort än Jönköping och tycker det låter intressant kan du maila mig på anna@stylinganna.se och berätta lite mer om dig själv.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...