fredag 25 april 2014

Bilder från eventet

Hann visst med att visa lite bilder ändå, de är tagna av duktiga Kalufsmakarn Hårdesign.

Det var som sagt en riktigt trevlig kväll! 9 utställare inom hår, hud, makeup och naglar. Vissa hade också en föreläsning om sitt ämne, bland annat hårtrender, hur man använder gellack och annat kul. Vi bjöd på afternoon tea med helt underbara scones och det blev så klart en trevlig goodiebag. Det var även lite VIP-mingel för bloggare en stund innan övriga gäster anlände.

Jag älskar event! Nu tar jag en vecka semester men när jag är tillbaka så ska jag börja jobba med de 3 event som jag har till hösten. Jag kommer också att prata lite mer om varumärken som var med och visa innehållet i goodiebagen för er. Men det blir när jag är hemma igen, åker som jag sa imorgon och har en hel del att göra innan dess. Var till och med tvungen att avboka kvällens modeshow som jag skulle gå på. Jag har ju inte ens hunnit packat eller deklarera!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...