torsdag 17 april 2014

En plats kvar som VIP-bloggare

Det finns fortfarande några platser kvar till Skönhetseventet så om ni har fått en inbjudan och inte anmält er än så går det fortfarande bra!

Har ni inte fått en inbjudan och jobbar inom hår, hud, makeup eller naglar så kan ni kontakta mig snarast på anna@stylinganna.se

Sen vill jag också meddela att det finns en VIP-plats kvar som jag tänkte ge till någon av er. Eventet börjar med VIP-mingel för bloggare 17.00. Det blir lite champagne och gott tilltugg. Dessutom får bloggarna en lite mer exklusiv goodiebag än övriga.


För att få chansen till denna plats behöver du inte jobba inom skönhet men du behöver ha en aktiv blogg som handlar om skönhet/mode. Alla som har det kan söka! Kontakta mig på anna@stylinganna.se och skriv VIP i rubriken, glöm så klart inte att länka din blogg. Jag utser någon senast nu på lördag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...