tisdag 1 april 2014

Hjälper dig hitta stilen

Idag publicerades den artikeln som jag pratade om häromdagen, den är en lokal webbtidning här i stan som gjorde en intervju om mig.


jmini.se/nyheter/21037/anna-hjalper-dig-hitta-stilen

Åhh, älskar historien om Banantidningen! :-) På senare tid har jag tänkt mycket på det där, att jag ju faktiskt är samma person som när jag var liten. Jag hade en massa idéer som gjorde att alla barn ville leka med mig, jag höll på mycket med kläder och smink, jag anordnade modevisningar och så hade jag den här tidningen ihop med några tjejer. Jag gillade även att vara den som bestämde och som ledde de andra. Dessa egenskaper försvann lite under tonåren men kom tillbaka till senare delen av 20-års åldern.

Jag tror absolut att man föds till att bli en viss person, sen kan mycket ändras på grund av yttre påverkan men innerst inne är man nog den där personen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...