torsdag 3 april 2014

Shopping med kund

Idag har jag varit och shoppat med en kund. Gick väldigt bra, det svåra var att hon är väldigt nätt och det är inte alltid så lätt att hitta små storlekar. Det är mer vanligt i ungdomsbutiker.

Vi hann bara med två butiker, brukar ofta kör med 3 eller 4 när man kör ett 2-timmars pass men hittade så grymt mycket i de butikerna vi var i. Flera snygga klänningar som verkligen var hennes stil och många korta läckra kavajer.

Eftersom hon är den här ljusa hudtypen passar hon bra i de färger som är nu, mycket rosa i butikerna. Otroligt mycket! Hon är också väldigt fin i blått, marinblått är en bra basfärg exempelvis.

Det är så bra att ha med min praktikant då kan hon få till lite bilder, något jag är väldigt dålig på annars. Jag har så mycket fokus på annat, att hjälpa kunden till exempel så jag hinner inte ens tänka på sådant som att fotografera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...