lördag 26 april 2014

Turkiet

Idag åker jag som sagt på semester. Jag har inte hunnit göra några tidsinställda inlägg och jag vet inte heller hur mycket internet jag kommer att ha där nere. Vi kommer nämligen att resa runt en del så det är svårt att veta i förväg. Jag uppdaterar så fort jag har möjlighet!

Jag är redan sjukt taggad att köra igång efter semestern. Fokusen i maj blir:
  1. Stylingteamet! Har fått in en hel del ansökningar som jag inte hunnit gå igenom. Sen kommer jag att ha en träff med de som redan är med i teamet där vi kommer att prata om marknadsföring. På vilka sätt kan man nå ut? Hur tänker man utanför boxen? osv.
  2. Börja planera för de event som jag ska anordna i höst. Man kan tycka att det är långt kvar men sommaren försvinner nästan helt och sedan är det ju höst.
  3. MK Network blir det så klart också en del fokus på, har inte haft möjlighet att vara så aktiv med det sista tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...