torsdag 22 maj 2014

Inspirationsföreläsning

Nu är jag på väg till Oslo för att spendera en natt där och sedan flyga vidare till Svalbard. Jag har ingen aning om hur internet kommer att vara där uppe, känns lite som om de ligger några steg bakåt än här nere men vi får väl se.

Något annat kul var att det ringde en kvinna igår som vill att jag föreläser på ett nätverk för unga tjejer. Jag tänker då prata om att våga ta steget, hur man når sina drömmar och att nästan ingenting är omöjligt. Jag tycker att det är riktigt kul att peppa och inspirera andra, speciellt yngre tjejer. Jag kommer att prata om mina jobbiga tonår och hur jag hamnade på ett jobb som nästan brände ut mig psykiskt. Lite jobbigt att blotta sig så men tror det är viktigt att visa att ont ofta har något gott med sig och att tråkiga saker gör en väldigt stark.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...