onsdag 14 maj 2014

Möjligheter med teamet

Idag har jag haft möte med mitt stylingteam, har pratat marknadsföring. Hur man kan nå ut, hur man ska tänka och vad som funkar bäst. Vi var 9 personer idag, det var 2 som inte kunde komma. Har fått ihop teamet riktigt bra nu men finns fortfarande möjlighet för rätt person.

Som vanligt är jag så dålig på att ta bilder, jag är så upptagen med allt annat. Skulle verkligen behöva en assistent!

I övrigt så har jag ganska mycket idéer för teamet. Förutom försäljning av makeup och hudvård så kommer det finns chans att:

  • Delta på stylinguppdrag. Har flera gånger haft uppdrag som jag känt att jag inte riktigt hunnit med. Ett annat exempel är att jag ska tillbaka till Skövde och göra fler balsminkningar i juni. Hinner max 5-6 tjejer själv men blir troligtvis flera den dagen.
  • Delta på eventuppdrag. Vid mina event behöver jag ofta hjälp med diverse saker, allt från förberedelser till hjälp på själva eventet.
  • Delta som utställare på ett event som jag tänkt ha längre fram.
  • Vara med på Gör-om-mig projektet som vi ska ha i höst. Jag kommer att styla med kläder men jag hinner inte sminka också.
  • Vara ansvarig för den nya idé som jag har haft ett tag men som jag inte känner att jag hinner med. Personen som kommer att göra detta kommer att få specialutbildning i styling och kommer att ha ett uppdrag som blir löpande i lång tid framöver.
Med mera! Jag skulle egentligen varit med på en hälsomässa 24/5 men åker till Svalbard då så kan inte det, 2 tjejer från teamet tar över den platsen.

Fick hem mina sminkväskor igår!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...