torsdag 12 juni 2014

Smycken vs Makeup

Jag har på mig detta halsband idag.


Det är ifrån Neira, kom ni ihåg när jag jobbade för dem och sålde smycken, väskor, sjalar etc? Sen hade jag ju även min egen webshop och sålde liknade produkter.

Nu säljer jag makeup och skönhetsprodukter och det är så mycket lättare. Mest för att det är saker som förbrukas så att man får återkommande kunder men också för att det är något som de flesta har behov av. Även lättare att anpassa produkterna så att de passar flera, till skillnad mot smycken. Makeup är också roligare, man kan leka mer med det och testa nya varianter som man lär ut till kunderna samtidigt som man ger dem bra bastips. Inte lika mycket att göra med smycken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...