fredag 25 juli 2014

Hitta sin stil

Fråga: Varför ska man hitta sin stil? Har de flesta inte redan koll på sin?

Svar: Många har bra koll på vad de passar i och vad de gillar men det finns också många som är förvirrande. De köper en massa olika plagg som känns bra när de är ute i butikerna men väl hemma i garderoben så är det en enda oordning. Inget funkar med varandra och man känner att man inte har något att ha på sig. 

Något annat som jag märkte med mig själv var att jag köpte många plagg som jag tyckte var snygga men som jag sen aldrig riktigt trivdes i. De var inte min stil! Det var kanske mode eller snyggt på andra. Jag förstod inte ens vad felet var när jag var bar dem, bara att något var fel. Nu när jag var upptäckt min stil så köper jag bara sådana plagg och det är en helt annan känsla. Den känslan är det tyvärr många som saknar. Därför är det viktigt att verkligen hitta sin stil och framförallt att lära sig hur man behåller den. 

Man har slösat mycket pengar på "fel" kläder. Lika illa som alla kläder man köpt på rea bara för att det var billigt.
2 kommentarer:

 1. kram på dig Anna! Du skriver verkligen en jättebra blogg. En polare till mig länkade den via facebook för ett tag sedan och nu följer jag din blogg varje dag efter jobbet. Kan lixom inte låta bli :-) Du uttrycker dig på ett väldigt unikt sätt.

  Fortsätt skriva! Kram <3

  /Lina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhh tack Lina, det värmer verkligen! :-)

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...