torsdag 3 juli 2014

Update - Vad händer?

Jag tänkte uppdatera er lite vad som händer i alla projekt och hur det ser ut framåt. Det var ju ett tag sedan.

EVENT

Håller ju på att planera inför eventet i Stockholm i höst. Har bokat lokal och har fått in ett antal samarbetspartners. Nu blir det rätt lugnt under juli då det är svårt att få tag på ansvariga. Inbjudan till eventet kommer att gå ut i slutet av augusti/början september. Då blir det också att söka vidare med partners, har några som vill återkomma efter sommaren. Har 5 klara, behöver minst 6 och max 10.

Planerar också för ett event här i Jönköping i slutet av november. Det eventet kommer att involvera stylingteamet. Har börjat kolla på lokal, ska eventuellt ha samma lokal som jag hade för Skönhetseventet i april.

STYLING

Har fått en del roliga uppdrag för hösten. Bland annat en transvestit som vill ha ett helhetspaket med stil, färg, make och shopping, det blir ett mycket spännande och roligt uppdrag. Har också Gör-om-projekt, kurser på Medborgarskolan och annat i höst.

Nu på lördag åker jag på sommarfest med LR med några från stylingteamet. Jag fortsätter med intervjuer för att hitta rätt personer. Jag har som jag tidigare nämnt en fin plan för teamet gällande hösten. Vi startar igång med kick off i slutet av augusti.

MK NETWORK

MK Network växer så det knackar! Tävlingen vi hade i juni är avslutad och lycklig vinnare blev Ebba. Vi kommer att fortsätta utveckla nätverket ännu mer under sommaren, fick ett intressant samtal idag från en eventuell samarbetspartner. Får se vart det leder.. I höst kommer vi att göra om designen i forumet, vi kommer att köra igång med mer fysiska träffar och mycket annat så klart.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...