torsdag 21 augusti 2014

Att synas

Som företag gäller det att synas på alla möjliga sätt, jag tycker att det svåra kan vara att synas mycket och samtidigt behålla en viss klass. Det är smidigt att bara skrika ut överallt men man måste ju tänka på varumärket och vad det blir förknippat med. Sen är det ju också svårt att inte bli begravd i all annan reklam som folk får.

Jag har provat många olika saker, denna gång provade jag att ge de 10 första som delade ett inlägg på Facebook ett läppglans eller parfym. Funkade faktiskt väldigt bra! Jag trodde att det bara var 10 som skulle dela men det var betydligt fler, dessutom nådde jag ut till nästan 2500 personer på bara det inlägget.

Packar "priserna" nu och passar så klart på att skicka med ett litet erbjudande i kuvertet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...