fredag 1 augusti 2014

Dator vs mobilt

Pratade med Mikael igår angående appar, att vi kanske skulle lägga mer fokus på appen för modeforumet. Folk använder ju nästan bara telefonen eller surfplatta nu för tiden säger han. Jag tänker ju inte själv på det, jobbar väldigt mycket vid datorn. Det går inte direkt att jobba via en surfplatta. Jag har dator hemma och en på kontoret. Där emellan kanske jag eventuellt svarar på några mail, bloggar ibland och kollar Facebook men ofta väntar jag med att jag har dator. Går ju mycket snabbare att skriva, kopiera, fixa och greja.

Jag förstår att surfplatta är smidigt om man bara slösurfar men det gör jag nästan aldrig men alla är ju inte som jag. Det är nästan det svåraste när man ska bygga plattformar/tjänster. Man måste tänka på vad folk i allmänhet tänker/gör.

Om ni är intresserade av appen för forumet så kan ni kolla in mer info här: forum.modekampanj.com/forumsupport/mobilapp-till-forumet-hur-kommer-jag-igang


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...