måndag 11 augusti 2014

Eget showroom

Har varit och kollat på en lokal idag som ligger på väster här i stan, ganska fint läge faktiskt. Att hitta en bra lokal är inte det lättaste. Jag ska ju inte ha renodlad butik som kommer att användas hela tiden så går inte att hyra någon flashig lokal mitt i city. Även om man skulle ha en sådan butik så är det inte så lätt att bara att smälla upp den och få den att gå runt heller, det har man sett många exempel på. De lokala butikerna dör oftast ut och kedjorna tar över. Väldigt synd tycker jag men förstår att det är svårt med alla skyhöga kostnader.

Jag kör ett annat koncept och fokuserar mer på tjänster och personliga rådgivningar. Därför blir ett showroom bättre. Jag kommer att ha det för möten/utbildningar med stylingteamet, olika kurser, styling och temakvällar mm. Kommer också att utföra de stylingtjänster som inte sker hemma hos kund eller i butiker där. Sen kommer det så klart också vara lite drop-in öppet om man har vägarna förbi. Inom snar framtid börjar jag med kläder så få finns det möjlighet att komma dit och få personlig rådgivning och hjälp med kläder och makeup.

Något annat som var kul att i anslutning till det utrymmet som jag eventuellt ska hyra så finns en stor lokal som tidigare har använts till loppis men nu står oanvänd. Där finns ju möjlighet att ha större event eller att utöka verksamheten.

Tittar på lite inspiration..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...