onsdag 13 augusti 2014

Gör det själv!

Jag har länge haft en idé som jag tror på men har inte kommit någonvart för att jag har känt att jag skulle vilja ha en partner i det. Har inte hittat någon bra så igår bestämde jag mig för att köra själv. Tanken var att göra det ordentligt från början men jag tror jag börjar i mindre skala istället, det gör det också lättare för mig att göra det själv. En stor läxa jag har lärt mig i livet är:


Jag tycker inte om att vara beroende av andra, många är tyvärr ganska handlingsförlamade. Det händer inget! Vilket så klart kan vara väldigt frustrerande. Igår när jag fikade med en tjej som hade en idé om ett litet enkelt projekt, så sa jag att jag är på och plockade sedan upp kalendern.
- När kör vi? Hon blev lite chockad! Det är ju lika bra att bestämma datum på en gång så att det blir av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...