fredag 22 augusti 2014

Massa kläder!

Kolla vad jag fick hem idag! Har beställt lite kläder för att komma igång med mitt showroom och stylingkvällar med mer fokus på stil och kroppsform. Så kul att gå igenom allt!

Kommer ta ett tag att bli klart med lokalen men stylingkvällar kör jag vidare med. Så nu finns det alltså möjlighet att prova kläder, få tips och experthjälp av mig som stylist.

Stylingteamet kan så klart också jobba med detta om de vill, känns som alla är väldigt taggade. Vi börjar bli ett bra gäng nu. Har fått in en hel del ansökningar och jag kommer inte hinna ha några fler intervjuer på ett tag för jag måste hjälpa igång de andra men det går fortfarande bra att ansöka.

Detta är så klart bara en del av det.. Kommer självklart visa kläderna bättre vid senare tillfälle!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...