torsdag 7 augusti 2014

Personlig nätshopping

Jag har en stylingkund som jag har gjort stil och färgrådgivning med (ska även köra makeup senare) och nu ska jag shoppa på nätet. Oftast kör jag personlig shopping live i butiker. Har kört personlig shopping på nätet ett antal gånger förut men då har det varit att jag hjälpa personer att hitta kläder utifrån deras önskemål/stil. Denna gång ska jag beställa hem kläder till mig och sedan ska vi ha provning ihop.

Målet är 3 outfits med allt ifrån kläder till smycken, väskor och skor. En lite festligare och 2 lite mer halvfina.

Mitt första tanke var att hitta en mörklila omlottklänning då den färgen är galet snygg på kunden, modellen med omlott och v-ringning kommer också att vara väldigt smickrande.


Svarta strumpbyxor är inte heller fel. Kunden hade önskemål om pumps och åtminstone ett par svarta måste det bli. Tänker mig också gnistrande silversmycken och ett snygg väska.

Jag har väldigt fria händer i detta, spännande! ;-)

1 kommentar:

  1. Var kul och spännande upplevelse att få en färg och still analys,Anna gjorde ett toppen jobb ,som jag varmt kan tipsa till alla tjejer och kvinnor att prova.
    Ser fram i mot sminkning och att få prova kläderna Anna fixar fram till mig.
    Linda

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...